Sanremo CafeRacer espressomachine

De Bristot koffie Sanremo Cafe Racer espressomachine is geïnspireerd op de motoren die rond de jaren 50 symbool staan voor een vrije geest, authenticiteit, kracht en karakter. Vandaar de blinkende frame-stangen, motorachtige bedieningsklokken en poten die ogen als een motorstandaard. Hij combineert zijn oogstrelende design met de meest innovatieve techniek. Heeft aparte koffieboilers voor elke koffiegroep. Eén aparte preheatboiler voor alle koffieboilertjes. Plus een aparte stoom/theeboiler. Daarnaast biedt hij een perfecte temperatuurbeheersing van de koffieboilers: tot op 0,5 graden nauwkeurig! Leverbaar als 2- of 3-groeps model.

 

 Offerte aanvragen

De Sanremo CafeRacer espressomachine is geïnspireerd op de motoren die symbool staan voor een vrije geest, authenticiteit, kracht en karakter. Vandaar de blinkende frame-stangen, motorachtige bedieningsklokken en poten die ogen als een motorstandaard. Hij combineert zijn oogstrelende design met de meest innovatieve techniek. Heeft aparte koffieboilers voor elke koffiegroep. Eén aparte preheatboiler voor alle koffieboilertjes. Plus een aparte stoom/theeboiler. Daarnaast biedt hij een perfecte temperatuurbeheersing van de koffieboilers: tot op 0,5 graden nauwkeurig! Leverbaar als 2- of 3-groeps model.

Al die innovatieve techniek gaat gepaard met ultiem bedieningsgemak. Zo bedient u de stoompijpen eenvoudig en snel met de handeltjes, kunt u de temperatuur van de koppenwarmer instellen en is ook de lekbak in hoogte verstelbaar. U kunt met deze machine alleen dubbele espresso’s of koffie’s zetten. De Cafè Racer is leverbaar in 3 modellen en verschillende kleuren. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een zwart of grijs frame.

Soms worden ontwerpen een precieze doelstelling bereikt; Andere keren om een ​​droom waar te maken; Of een ambitie volgen. Maar dit is ons verhaal van een koffiezetapparaat die in absolute vrijheid wordt opgevat. Geen haast, geen beperkingen, geen verplichtingen: behalve om onberispelijke prestaties te garanderen aan baristas over de hele wereld. Vandaar de precieze en nauwkeurige intuïtie: om het beste van Sanremo-technologie in een stevig en stijlvol chassis aan te sluiten: zoals een motorchassis van de legendarische café racer. Van het idee, naar het ontwerp, naar het Sanremo R & D team, aan S.W.A.T. (Sanremo World Academy Team): het project is een paar keer over de hele wereld gegaan. Het is gedeeld met de beste operators in de industrie en het is een realiteit geworden. Café Racer van Sanremo, is een krachtige en betrouwbare machine, makkelijk te verwerken, veelzijdig en stijlvol. Een unieke high performance koffiezetapparaat, klaar om te worden gewenst door alle koffie professionals.

Pre-infusion made to measure
Navigeer eenvoudig op het groepsgeheugen scherm. Elke blend of single-origin koffie heeft verschillende eisen. Voor een perfecte en homogene extractie van de koffie is het essentieel om de elementen van pre-infusie te kunnen controleren. Pre-infusie is de eerste fase van espresso brouwen. De hoofdfunctie is om het koffiebed te verzadigen en voor een optimale extractie te bereiden. Pre-infusie maakt ook uniforme afgifte en hulpmiddelen mogelijk om channeling te voorkomen.

Via het scherm kunt u elke groep eenvoudig programmeren voor

 • pre-infusie tijd
 • volume water voor extractie
 • temperatuur

Voor elke groep kunt u 4 verschillende profielen opslaan, evenals de continue afgiftefunctie.

KENMERKEN

 • HART VAN STAAL
  Voor maximale thermische stabiliteit
 • ALLES ONDER CONTROLE
  Smart-touch instelling van de afzonderlijke groepen
 • MULTIBOILER SYSTEM
  Maximale thermische stabiliteit
 • SOFT PRE-INFUSION Flow Actief Systeem
  Voor nauwkeurige controle van de waterstroom en de pre-infusietijd
 • VOLUMETRIC PUMP PERFORMANCE
  Hoge en constante druk in alle omstandigheden
 • ENERGIE BESCHERMINGS SYSTEEM
  Isolatie en slimme energiebeheer om tot 30% energie te besparen

2 Groeps

 • Voorzien van 2 stoompijpen
 • 1 warmwaterpijp
 • 1 koffiehouder voor 1 kopje
 • 2 koffiehouders voor 2 kopjes

3 Groeps

 • Voorzien van 2 stoompijpen
 • 1 warmwaterpijp
 • 1 koffiehouder voor 1 kopje
 • 3 koffiehouders voor 2 kopjes
  2 GROEPS
3 GROEPS
Lengte 87,7 cm 105,7 cm
Diepte 70,2 cm 70,2 cm
Hoogte 53,4 cm 53,4 cm
Gewicht 75 kg 118,3 kg
Voltage 400 v 400 v
Wattage (W) 7,7 kw 8,75 kw
Aantal boilers 5 boilers 7 boilers
Stoom boiler 8 ltr 10 ltr
Voorverwarming boiler 1 ltr 1,5 ltr
Koffie boilers 1 ltr 1,5 ltr

 

Bristot Sanremo Caferacer espressomachine 1

Bristot Sanremo Caferacer espressomachine 2

Bristot Sanremo Caferacer espressomachine 3