Bristot koffie op Tilburg Culinair

TILBURG 18-9-2013 – IJssalon Intermezzo in Tilburg neemt met Bristot Nederland deel aan het jaarlijkse evenement Tilburg Culinair. Tijdens dit culinaire festijn zal de koffiespecialist het publiek kennis laten maken met de Bristot Tiziano 1919 Riserva en de Bristot Speciale. De Bristot Speciale is overigens, net als afgelopen jaar, ook dit jaar weer de winnaar van het beste kopje koffie van Veenendaal.

"Deelname aan Tilburg Culinair is voor ons een mooie kans om de fijnproevers van dit festijn kennis te laten maken met de Bristot Tiziano 1919 Riserva koffie, een koffie die ook geschonken wordt bij Harrods in Londen", laat Martin Hoogenraat weten. "Ook werken we weer samen met Zuivelrijck en gebruiken wij de biologische melk en melkcups van Zuivelrijck. Heerlijk genieten van een culinaire dag die kan worden afgesloten met een goede Italiaanse koffie."

Tilburg Culinair vindt dit jaar plaats op 26 tot en met 29 september op het Willemsplein.