NIEUW!! Bristot capsules voor Lavazza Blue systemen

Bristot capsules voor Lavazza Blue systemen
Bristot capsules voor Lavazza Blue systemen

Bristot lanceert het nieuwe formaat capsules die compatibel is voor de Lavazza Blue® systemen. Bristot heeft haar ervaring in hoge kwaliteit espresso blends toegepast in de nieuwe Lavazza Blue® single espresso capsule.

Bristot Espresso 100% Arabica
De Bristot Espresso 100% Arabica capsules voor Lavazza Blue is een blend van de Braziliaanse Alta Mogiana samen met de beste Grands Crus geteeld op hoge hoogte de Colombiaanse Supremo Huila en Guatemalaanse Huehuetenango, met een vleugje van geraffineerde Ethiopische Sidamo, en verfijnde mix van pure Arabica. Het resultaat is een ongelooflijk aromatische en volle espresso koffie, met een aangenaam slepende nasmaak versterkt door geuren van chocolade en citrus.

Bristot Espresso Cremoso
De Italiaanse methoden van roosteren en de fijne espresso maling brengen de wezenlijke kenmerken van de originele espresso, de Espresso Cremoso capsules voor Lavazza Blue is een blend van de zeer gewaardeerde Colombiaanse Supremo, Mexico en Braziliaanse Alta Mogiana, samen met een vleugje van de Indiase Perkament. Een koffie met een volle body met hints van vers geroosterd brood en granen evenals de aantrekkelijke noten van donkere chocola.