Rheavendors Cino XS Grande

Met de recente introductie van de nieuwe XS GRANDE bewijst Rheavendors dat functionaliteit zich prima laat verpakken in spraakmakend design. Ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven waarbij het gemak van de heerlijkste koffiespecialiteiten uit een vendingmachine ook nog een prikkelende uitstraling verlangt.

Verder is er keuze uit 2 bekergroottes: een klein kopje of een grote koffie to go. Wist u dat de XS GRANDE standaard is voorzien van separaat heet water? Altijd handig. En dat geldt ook voor het standaard kaartsysteem (RFID), waarmee o.a. het opwaarderen van het saldo, gratis uitgifte en kannenfunctie te regelen is.

De Cino XS Grande wordt aanbevolen voor 15 – 30 personen

lees meer

Rheavendors Cino eC

Een professionele machine, slimme en opvallend, met veel aandacht voor details. De deur is uitgerust met een verlicht paneel; een LED-balk brandt de bottel-cyclus, en verlevendigt de werklocatie. 8 programmeerbare verlichte knoppen en een LCD-grafische monochroom display.

Met de externe cappuccinatore maakt u een cappuccino met verse melk. Het resultaat is een romige en dik schuim.
Een multifunctionele module die kan geconfigureerd worden om uw keuze met watertank, dispenser voor kopjes en lade voor roerstaafjes en suiker. Alles naar je hand!

 De Cino eC wordt aanbevolen voor 1- 20 personen

lees meer

Rheavendors Barista

De Barista is bijzonder vorm gegeven, snel en eenvoudig in het gebruik. De Barista is leverbaar in de Presso Bean uitvoering. Door zijn opvallende kleursamenstelling is er altijd wel een plekje voor deze machine. Het speciale Latte-Aero-Mix systeem zorgt ervoor dat elk kopje qua smaak maar ook in uiterlijk altijd perfect is. Het bijvullen van de productcontainers gaat moeiteloos, de speedmix uitvoering wordt standaard geleverd met 3 productcontainers.

Door het unieke maalsysteem kan ook in de Barista Presso Bean uitvoering de sterkte van elke koffiedrank afzonderlijk worden ingesteld.

 

lees meer