Saeco Aulika EVO Top HSC

Saeco Aulika EVO Top HSC koffiemachine

Prijs: € 1799,-

De Saeco Aulika Evo Top HSC koffiemachine is een perfecte combinatie van modern, geavanceerd ontwerp en stevige, betrouwbare technologie.
De bewezen professionele technische oplossingen van het Aulika-assortiment zijn geïntegreerd in een nieuwe capacitieve interface met backlit-fotopictogrammen die een breed scala aan direct-to-cup-dranken biedt. Bovendien is de Aulika Evo Top HSC-dispenser uitgerust met blauwe en witte LED-lampjes die aan en uit gaan na de fasen voor het bereiden van de drank, wat een vleugje elegantie en verfijning oplevert. Ten slotte zorgen het dubbele hydraulische circuit, de grote capaciteit voor water- en koffietanks en de aanwezigheid van functies zoals de High-Speed ​​Cappuccino, die de tijd die nodig is voor de bereiding van melkdranken, voor een betrouwbare werking, ook op locaties met een hoog dagelijks verbruik .

Het reinigen en onderhouden van de Aulika Evo Top HSC-machine is eenvoudig, dankzij de aanwezigheid van een complete set onderhoudsaccessoires die bij de machine wordt geleverd, inclusief een waterfilter, smeervet, reinigingspoeder voor het melkcircuit en reinigingstabletten voor de zeteenheid.

Aulika Evo Top HSC is de nieuwe Saeco-machine die voldoet aan de eisen van koffieprofessionals buiten het huis.

KENMERKEN  
Variatiemogelijkheden Espresso
Koffie
Cappuccino
Latte Machiatto
Melk
Heet water
 One Touch Cappuccino
 High Speed Cappuccino
 Pinless wonder cappuccinomondstuk
 2 circuits, (dubbele pomp + dubbele boiler)
 Gebruikersinterface met grafisch display
 8 toetsen voor rechtstreekse selectie

 Mogelijkheid tot aansluiting op de waterleiding

Lengte 33,4 cm
Diepte 45,2 cm
Hoogte 57,4 cm
Gewicht 23 kg
Voltage 230 v
Wattage (W) 1400
Inhoud waterreservoir 4 ltr
Vaste wateraansluiting 3/4 Ja
bonenreservoir 1 kg
Koffieresidubak 40 stuks

 

 

Aulika Evo